Nyheder / 2018

2018

31-12-2018 - Godt nytår fra alle os på Stutteri Bådsgård
 
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke alle, som har hjulpet os i det forgangne år, og ønske alle et godt og lykkebringende nytår.

2018 startede med at Kjeld i januar faldt om og måtte en tur på sygehuset, heldigvis var det ”kun” en lungeinfektion, som ret hurtigt blev slået ned. Men for os noget af en forskrækkelse, da jeg jo i forvejen har problemer med helbredet og dårligt hjerte og ikke selv kan passe ponyerne. Så vi måtte træffe den hårde beslutning, at vores ponyhold skulle reduceres betydeligt. Og vi har været heldige og har fundet gode hjem til vores ponyer, så bestanden er reduceret med 33%. Og vi nyder at se hvordan vores ponyer gør glæde rundt om i landet.

Avlsmæssigt har vi haft den store fornøjelse i 2018 at se, at afkom efter vores dejlige hingst Bakkegaardens Jackson SH 773 har gjort det rigtig godt, og var man ikke vestjyde – ville man nok sige fantastisk. Med 20 registrerede afkom i 2 årgange, hvor de ældste blev 2 år i 2018, kan nævnes følgende:

Til Unghesteskuet i Skive blev 1 års hoppen Bådsgårds Fabiola Best in Show med 43 point
Ved Landsskuet i Herning fik 2 års hoppen Bådsgårds Yoyo flotte 23 point
Bedste Shetlænderføl ved Hobro Dyrskue blev hingsteføllet Maisie’s Avicii
Nævnes skal lige at til Hobro Dyrskue var der 4 følhopper med føl efter Bakkegaardens Jackson
Bedste føl i småponyraceholdet ved Spot On M&M blev hoppeføllet Filippa Brøis
Anden føl i småponyraceholdet ved Spot On M&M blev hingsteføllet Bådsgårds Yoda
Ved Føl og Plageskuet i Hurup blev bedste vallak – kun 2 årige – Bådsgårds Bolero
Ved Føl- og Plageskuet i Hurup blev Best in show 2 års hoppen Bådsgårds Yoyo med 43 point
Ved Føl- og Plageskuet i Hurup blev bedste hoppeføl Lille Rosendals I’m Grace
Ved Føl- og Plageskuet i Midtjylland blev bedste hoppeføl Riccalton DK’s Lady Janette
Ved Føl- og Plageskuet i Midtjylland debuterede 2 års hoppen Engholms Maritza med flotte 42 point
Bedste føl på tværs af alle racer ved Kimbrerskuet i Aars blev hingsteføllet Bådsgårds Jedi

Så vi glæder os til at tage imod nye føl efter Bakkegaardens Jackson. Og vi ser frem til at følge alle hans afkom fremover.

I løbet af året har vi været med til at afvikle flere brugsarrangementer med Shetlandsponyer og det er jo dejligt, at der er så stor opbakning til sådanne arrangementer. I 2019 vil vi bruge mere tid på at køre og træne med egne ponyer og drosle lidt ned på antallet af udstillinger, det er simpelthen nødvendigt. Ligesom vi også bliver nød til at afse lidt flere ponyer i det kommende år.

På gensyn i 2019.
 
Godt Nytår - Bakkegaardens Jackson SH 773
28-12-2018 - På besøg hos de gamle damer
 
Vi var lige forbi vores to gamle damer Bonnie Bomlund og Søndervangs Babette, som begge er blevet 21 år. De er på ferie hos en af mine kollegaer her i vinter, da hans shetlandspony Kaj var blevet meget deprimeret, da min kollegas datter var taget på efterskole med den sportsponyen den plejede at gå med.
 
De to gamle damer havde det rigtig godt og de bliver passet til UG. Men jeg savner dem nu også lidt - må jeg indrømme - Babette er jo den sidste røde pony vi har!
 
Bonnie Bomlund og Søndervangs Babette
24-12-2018 - Glædelig jul til alle fra Stutteri Bådsgård
 
I år bliver det vores maskot Bådsgårds Baby, som ønsker alle en rigtig glædelig jul. Desværre er vores elskede Baby ikke rask og vi frygter for hendes fremtid. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at få hende ovenpå igen - men desværre ser det ikke så godt ud. Nu må vi se julen over! Vi følger dyrlægens anvisninger.
 
Herfra vil vi ønske alle en rigtig glædelig jul.
 
Glædelig jul fra alle os og Bådsgårds Baby
09-11-2018 - De to små piger Lulu og Luna er flyttet hjemmefra
 
I dag fik vi besøg af et par fynboere, som skulle kigge på en pony til en 9 årig pige. Vi havde hentet Luna og Lulu hjem fra agerfolden, så der var lys og vi kunne tage dem ind i stalden. Man må sige at de to søde ponyer gjorde lykke. Så det endte med at Luna tog med den 9 årige pige hjem og Lulu tog med charfføren hjem til hendes lille dreng på 3 år.
 
Bådsgårds Luna og Bådsgårds Lulu er begge efter Bonnie Bomlund og har begge et udsædvanligt godt temeperament. Vi glæder os over at de begge har fået skønne ponyhjem og skal bo sammen og følges ad. Vi ønsker de nye ejere held og lykke med de to søde ponyer, og glæder os til at se dem på skuer og til aktiviteter på Fyn.
 
Bådsgårds Luna - 3 år
Bådsgårds Luna - 3 år
 
Bådsgårds Lulu - 1 år
Bådsgårds Lulu - 1 år
04-11-2018 - Der gøres klar til vinter
 
Så er vi igang med at gøre klar til vinter. Ponyerne er rykket op fra engen og op på agerfolde. Kjeld gør klar her hjemme til når alle ponyer kommer hjem. 
 
Vi har allerede en hjælper herhjemme, nemlig Bådsgårds Bolero, som følger med i alt.
 
Bådsgårds Bolero hjælper til
20-10-2018 - Skønt vejr til Stutteri Bådsgårds Efterårs Shetlænderstævne
 
Så fik vi afviklet vores årlige shetlænderstævne for 5. gang og endnu engang var der stor tilslutning til arrangementet.
 
Vi vil endnu engang gerne takke sponsorer, dommere, deltagere, publikum og hjælpere for en fantastisk dag. Uden jer var dagen ikke mulig. Vi glæder os allerede til næste år.
 
Du kan se mere om årets stævne  - klik her
 
Efterårs Shetlænderstævne 2018
Tak til vejrguderne for et skønt efterårs vejr på dagen
14-10-2018 - Køretræning ved Jeppe Seedorff - en stor oplevelse
 
Så har vi haft køretræning med Jeppe Seedorff her på Stutteriet. Og det kan varmt anbefales.  Det var en stor øjenåbner for flere af deltagerne og vi glæder os til foråret hvor vi gentager succesen.
 
Bådsgårds Bolero med seletøj
Vi fik også lige Jeppe til at lægge seletøj på Bolero for første gang og det gik over alt forventning.
06-10-2018 - Sikke et Kimbrerskue i Aars
 
Vi har været til Kimbrerskuet i Aars i dag. Jeg må nok indrømme at det var tæt på, at vi var blevet hjemme, for det var lidt af en opgave at få Yasmin til at ligne en gråskimmel efter hun havde rullet sig i sand - hun var mere brun end grå - så jeg var faktisk tæt på at opgive og melde fra. Da jeg heller ikke havde det ret godt.
 
Heldigvis havde vi lavet  en aftale med Helle Bundgård, som havde lovet at vise vores pony, så Kjeld insisterede på at jeg bare skulle køre derop, så villle han og Helle klare resten. Og de gjorde det helt fantastisk!
 
Først gik Yasmin af Skovhuset ind i et flot følhoppehold og fik flotte 24 point og blev nr. 2 i holdet - super flot fremvist af Helle Bundgård som havde taget fodboldsstøvler på for at stå fast på det glatte græsunderlag.
 
Så var vi tæt på ikke at nå ned til Følkonkurrencen - men nåde det lige. Vi havde bare meldt Bådsgårds Jedi til for sjov, når vi nu havde fået ham støvet af. Og den lille fyr gjorde det super godt -  igen flot fremvist af Helle Bundgård. Der var 18 føl  af forskellige racer og 3 føl blev udtaget til finalen - og tænk Jedi var en af de tre.
 
Da jeg ikke havde det så godt, gik jeg op på tilskuerepladserne og satte mig for at se følkonkurrenen. Det var jo meget spændende med et dejligt islænderføl, et smukt friserføl og så vores shetlænderføl Bådsgårds Jedi. Det helt utrolige skete Jedi travede helt uimponeret af omgivelserne rundt flot assisteret af Helle Bundgård og tog alle med storm - så Jørgen Finderup valgte Jedi som skuet bedste føl på tværs af racerne med kommentarerne som stor korrekthed i type, bygning og især i bevægelserne.
 
Jeg blev så rørt at tårerne trillede ned af kinderne - her sad jeg på tilskuerepladserne og kunne intet gøre udover at se på mange års avlsarbejde og arbejde med vores ponyer fik stor anerkendelse - for os et rigtig stort øjeblik. Tusind tak for alle lykønskninger - de varmede meget mere end iI tror.
 
Tusind tak til Imerco i Aars for den flotte ærespræmie som Jedi modtog og den fine ærespræmie fra Equsana som Yasmin af Skovhuset fik i finalen.
 
En helt uforglemmelig dag - endnu engang tak til Helle Bundgård for superflot fremvisning af vores ponyer - og tak til Kjeld fordi han overtalte mig til at tage afsted selv om jeg ikke havde de så godt.
 
Det skal lige nævnes at jeg dagen efter var hos vagtlæge og fik konstateret lungehindebetændelse - så ikke så sært, hvis jeg var lidt bleg til skuet.
 
Yasmin af Skovhuset og Bådsgårds Jedi
Bådsgårds Jedi og Yasmin  af Skovhuset
 
Bådsgårds Yasmin 24 point
Yasmin af Skovhuset og Helle Bundgård
 
Bådsgårds Jedi og Kjeld
Bådsgårds Jedi og Kjeld
 
Bådsgårds Jedi - fra Landbrug Nord
Helle Bundgård og Bådsgårds Jedi var lige i Landbrug Nord avisen.
17-09-2018 - Følbasserne nyder de store folde
 
Vores 3 hingsteføl fra i år nyder at de er kommet på store arealer, så de tre banditter udforsker alt og så kan man jo lige stå og kigge over til farmand på den anden side af vejen.
 
De tre føl årgang 2018
De tre hingsteføl kan lige kigge over på deres fra Bakkegaardens Jackson SH 773 som går på den anden side af vejen.
 
Morgenmad
Vi er forbi for at fodre et par gange om dagen, da græsset ikke er nok til hopperne med de 3 store følbasser.
15-09-2018 - Josefine af Fjordglimt skal fremover nyde sit otium
 
Da det desværre ikke er lykkeds os af få Josefine ifol, har vi fundet et godt hjem til hende, hvor hun kan nyde sit otium. Hun skal hygge sammen med en nordsvensk hygge ridehest og være en lille drengs hyggepony. Man må sige at Josefine selv har valgt hedes nye ejer, for hun var helt betaget af den 10 årige dreng. Vi har efterfølgende kun hørt godt om, hvordan hun nyder at blive hygget om. Det glæder os at hun nu stille og roligt kan gå og nyde hendes otium.
09-09-2018 - Bådsgårds Beauty vinder ponyløbet på Skive Travs 70 års jubilæums dag
 
Laurits var så stolt af Beauty som fik både guldroset og dækken med guldkanter sponsoreret af Kinderup Hesteartikler.
 
Bådsgårds Beauty vinder ponyløb
3/9-2018 - Så er der snart Efterårs Shetlænderstævne
 
Så er der snart efterårsferie og vi afholder som vi plejer Efterårs Shetlænderstævne den sidste lørdag i uge 42 - nemlig den 20/10-218. Vi håber der er et par stykker, der har lyst og tid til at give en hånd med på dagen, så vi kan få en lige så hyggelig dag som vi plejer. Du kan læse mere om stævnet her 
 
Efterårs Shetlænderstævne 2018
02-09-2018 - Følhoppe og føl idyl
 
Så kom følhopperne langt om længe på sommergræs. På grund af tørken har der ikke været egnet græs at lukke dem på, så de har været hjemme, så vi har kunnet fodre dem flere gange i døgnet. Men det er så dejligt endelig at se dem i deres rette element.
 
Følhoppe idyl
25-08-2018 - Fantastisk Føl- og Plageskue i Hurup
 
Har i dag været til Føl- og plageskue i Hurup. Vi havde to ponyer med en 2 års vallak Bådsgårds Bolero som fik flotte 41 point og blev i vallakfinalen Bedste vallak. Bolero er vores første føl efter Bakkegaardens Jackson SH 773 og så dejlige Benedikte Bomlund.
 
Så havde vi 2 års hoppen Bådsgårds Yoyo med, og hun fik flotte 43 point, vandt hoppefinalen og blev Best in Show. Hun er også efter Bakkegaardens Jackson og skønne gamle Yvette Bomlund. Vi er helt overvældet over de flotte resultater og kan ikke helt forstå det endnu!.
 
Så Kjeld Iversen og Susanne Dahl Kjærgaard fremover står jeg på sidelinien - det går jo meget bedre end når jeg blander mig. Tusind tak til alle for en uforglemmelig dag. Tak til Avlsforeningen for de flotte ærespræmier og BIS rosetter.
 
Bedste vallak - 2 årige Bådsgårds Bolero
2 årige Bådsgårds Bolero - bedste vallak
 
Best in Show - Bådsgårds Yoyo
2 års hoppen Bådsgårds Yoyo - bedste hoppe og BEST IN SHOW
19-08-2018 - Sportsdag i Skive med ikke mindre end 192 starter
 
Så lykkedes det os at få afviklet den planlagte sportsdag fra maj måned. Og der var rigtig stor tilslutning til arrangementet, hvor man kunne ride dressur, køre dressur, toppekørsel, prøve mønstring og agility, springe for hånd og under rytter og prøve trav- og monteløb med ponyer.
 
Vi havde 2 ponyer med på dagen Pedersmindes Katarina og Bjerregaards Annabel. Jeg skulle køre dressur og toppekørsel med Katarina og ville så lige prøve hvad hun sagde til Agility - og det var hun overraskende godt til og vi fik en flot 2. plads i senior Agilty.
 
Emma og Siri havde lånt Annabel og fik nogle skønne timer med hende og rigtig fine placeringer på dagen.
 
Alt i alt en rigtig dejlig dag, som vi vil lægge kræfter i at få gennemført igen til næste år. Dejligt at så mange hjalp til med at få dagen afviklet - tusind tak for det.
 
Pedersmindes Katarina og mig
Pedersmindes Katarina og jeg til Toppekørsel
 
Bjerregaards Annabel og Emma
Bjerregaards Annabel og Emma på Atilitybanen
 
 
Siri og Emma med Anna B
Emma hjælper Siri og Annabel på Agilitybanen
18-08-2018 - Spot On M&M Show - et dejligt bekendtskab
 
Så har vi prøvet at være til M&M, og det var en dejlig oplevelse. Vi havde 2 års vallken Bådsgårds Bolero med, han havde desværre trådt sig i en balle og fik derfor ikke vist sine gode bevægelserne, Men den unge vallak fik 38 point og blev nr. 2 i holdet og fik en på opleveren.
 
Vi havde også veteranhoppen 22 årige Yvette Bomlund med og hun fik fine 40 pont og blev senere på dagen "In Hand Veteran Reserve Champion" - og den gamle hvide dame nød at være til skue. Yvettes Bomlunds hingsteføl var også med i følklassen for små ponyer, hvor han fik flotte 40 point kun slået af et andet  Bakkegaardens Jackson føl, hoppeføllet Filippa Brøis.
 
Bådsgårds Bolero på 2 år til M&M
Bådsgårds Bolero - 2 års vallak
 
22 årige Yvette Bomlund til M&M
22 årige Yvette Bomlund "In Hand Veteran Reserve Champion"  ved Spot On M&M
 
Yvette Bomlund og Bådsgårds Yoda
Yvette Bomlund og Bådsgårds Yoda til Spot On M&M
01-08-2018 - Så har Bådsgårds Sudoku fået ny ejer
 
I dag har rare Bådsgårds Sudoku fået ny ejer. Silas og hans far var her og måtte bare eje Sudoku. Bådsgårds Sudoku er kun 2 år og skal hen over vinteren lære forskellige ting så han kan blive forberedet til at blive Silas's kommenede ponytraver. Vi ønsker Silas held og lykke med Sudoku og glæder os til at følge dem på ovalen.
 
Bådsgårds Sudoku Bådsgårds Sudoku 2 års vallak
 
28-07-2018 - Skønt Hobro Dyrskue - med 4 Jackson 
 
Vi har været til Hobro Dyrskue og med os havde vi Benedikte Bomlund med føl. Vi vil jo gerne at alle vore føl kommer en tur til dyrskue, så nu har Bådsgårds Boba også været afsted. Bendikte fik flotte 23 point og opførte sig eksemplarisk som altid.
 
Benedikte Bomlund til Hobro Dyrskue 2018
 
Til skuet havde vi den store fornøjelse at opleve 4 føl efter vores hingst Bakkegaardens Jackson SH 773. Hvor Maisie’s Avicii blev udtaget som bedste Shetlænderføl - stort tillykke til Ditte Andersen.
 
4 stk. føl efter Bakkegaardens Jackson
27-07-2018 - Bådsgårds Mikado er flyttet hjemmefra
 
Så fandt Bådsgårds Mikado også et dejligt hjem. Han skal være hygge pony for en lille pige og selskabspony for en super smuk hvid islænder vallak. Vi ønkser de nye ejere held og lykke med "Lille Ib" - han vil blive savnet her.
 
Bådsgårds Mikado som 2 års hingst
Bådsgårds Mikado her som 2 års hingst april 2017. Han er blevet vallak efterfølgende
19-07-2018 - Flere ponyer sat til salg
 
Da jeg stadig døjer med hjerteproblemer, sættes flere af vore skønne ponyer til salg.
 
Alle er passet med vaccination, ormekur og smed. Ponyerne er vant til almindelig håndtering og er derfor lydige, tilidsfulde og trækvante. Vi forsøger så vidt det er muligt, at få alle føl og ungdyr til skue eller dyrskue, så de også er vant til den virak, som er på en skuedag og har prøvet at køre i trailer.
 
Tag et kig på salgssiden og se om vi har den pony som du evt. søger.
05 - 07-07-2018 - Hyggetligt Landsskue
 
Så kom vi hjem fra Landsskue. Vi havde meldt to ponyer til Landsskue men Bådsgårds Betty måtte desværre blive hjemme pga. halthed. Men Bådsgårds Yoyo kom med til Herning. Vi var så heldige at Lise Hove og hendes børnebørn havde lovet at  passe ponyer for os i Herning om aftenen og morgenen. Dejligt i denne hedebølge, for så kunne vi selv komme hjem og passe alle andre ponyer og få sovet i egen seng. 
 
Bådsgårds Yoyo tog hele skuet på en rigtig fin måde og blev ved bedømmelserne belønnet med flotte 23 point og fandt sig i at blive smurt ind i glimmergelé ved "Pynt en pony", som vi havde arrangeret om fredagen og lørdagen. Vi (Susanne Dahl og jeg) havde lavet en vægt gættekonkurrence på Landsskuet, hvilket var en sjov øjenåbner for både os shetlænderfolk og publikum.
 
Tak til Susanne Dahl for flot fremvisning af Yoyo, til Lise Hove og børnebørn for pasning af Yoyo og tak til alle som kiggede forbi og klappede Yoyo - hun nød den megen opmærksomhed. Og tak til alle for nogle hyggelige dage i Herning.
 
Bådsgårds Yoyo - 2 år - Landsskuet 2018
 2 årige Bådsgårds Yoyo - med flotte 23 point
01-07-2018 - Har fået nogle skønne hilsner fra Bådsgårds Baronesse
 
Vi har fået et par skønne hilsner fra Bådsgårds Baronesse, som nyder livet på Sjælland.
 
Bådsgårds Baronesse til Roskilde dyrskue 2018
Bådsgårds Baronesse til Roskilde dyrskue 2018 i lange liner klassen
 
 
 
Bådsgårds Baronesse 2018
 
Smukke Bådsgårds Baronesse 2018
Smukke Bådsgårds Baronesse 2018
25-06-2018 - Bådsgårds Bacardi vinder ponyløb
 
Var lige en tur forbi tarvbanen og kunne overvære at Bådsgårds Bacardi, som er ejet af Skive Ponytravskole, vandt ponytravløbet i fin stil med Emil i Sulkyen.
 
Bådsgårds Bacardi vinder ponyløb
20-06-2018  - På besøg hos de to røde drenge
 
Har i dag kørt Charlottenlunds Gabriella hjem, vi har forsøgt i 2 år at få hende ifol, desværre uden held. Gabriella blev taget godt imod af hendes ejer og den vallak ven hun havde før hun flyttede op til os.
 
Charlottenlunds Gabrielle hjemme igen
 
Vi fik så også lige mulighed for at hilse på de to røde drenge Bådsgårds Makì og Bådsgårds Baron, som går som kørevallaker hos Ove. Det var et dejligt gensyn.
 
Bådsgårds Maki og Bådsgårds Baron
Bådsgårds Makí og Bådsgårds Baron
16-06-2018 - Midtwest Farmshow i Skive med regnvejr om eftermiddagen
 
Så fik vi afviklet Midwest Farmshow i Skive. Deligt med så mange udstillere af heste og ponyer. Vi havde smukke 22 årige Yvette Bomlund med føl med, hende var dommerne ikke så vild med, så hun fik kun 22 point. Så havde vi Yasmin af Skovhuset med føl med, hun var ikke så oplagt på dagen men fik alligevel fine 23 point og ærespræmie. '
 
Desværre begyndte det at regne kraftigt under ærespræmie konkurrencen for hestene om eftermiddagen - men vejrguderne er vi desværre ikke herre over.
 
Yvette Bomlund og Føllet Bådsgårds Yoda
Mig og Kjeld med 22 årige Yvette Bomlund og føllet Bådsgårds Yoda
 
Yvette Bomlund i ringen
22 årige Yvette Bomlund i ringen
 
Yasmin af Skovhuset i ringen
Yvettes datter - Yasmin af Skovhuset og Signe med Bådsgårds Jedi i ringen
 
Yasmin af Skovhuset med føllet Bådsgårds Jedi
Søde Yasmin af Skovhuset og føllet Bådsgårds Jedi
 
Smukke Yasmin af Skovhuset
Smukke Yasmin af Skovhuset
 
Smukke Yasmins ansigt
Smukke Yasmin af Skovhuset i portræt.
11-06-2018 - To skønne hvide Bomlund  hopper
 
De to hvide Bomlund hopper elsker hinanden - Yvette Bomlund og Benedikte Bomlund. Man kan nu kun blive glad, når man ser sådan et syn.
 
Yvette Bomlund og Benedikte Bomlund
Yvette Bomlund og Benedkite Bomlund - elsker hinanden
09-06-02018 - Varm dag til Thy-Mors Dyrskue i Thisted
 
I dag har vi været til et meget varmt Thy-Mors dyrskue i Thisted. Med os havde vi Bådsgårds Diva som fik 23 point og Barbara Bomlund som fik 22 point. Begge goldhopper fik fine ord med på vejen af dommerne. Tak for hyggeligt selskab. Og tak til Avlsforeningen for de fine Jubilæumsrosetter.
 
Barbara Bomlund - dyrskue i Thisted 2018
Barbara Bomlund 
 
Bådsgårds Diva - Thisted Dyrskue 2018
Bådsgårds Diva
03-06-2018 - Hyggelig dag til Lemvig Dyrskue
 
Vi havde taget turen til Lemvig marked og dyrskue og det var som altid en rigtig hyggelig dag. Vi havde taget Bådsgårds Diva og Barbara Bomlund med og de fik begge 23 point og gik nr. 1 og 2. Tak til Avlsforeningen for Shetlandsponyer i DK for den fine ærespræmie og de flotte jubilæumsrosetter. Og stort tillykke til Familien Dahl med skuet bedste hest - Shetlænderhingsten Højlunds Messi
 
Bådsgårds Diva til Lemvig Dyrskue 2018
Bådsgårds Diva
 
Barbara BomlundBarbara Bomlund
 
05-06-2018 - Så fik vi navngivet følbasserne
 
Det blev en Star Wars årgang - med navne fra filmene. Det er selvfølgelig drengene her i huset, som står bag
 
Bådsgårds Yoga Bådsgårds Jedi Bådsgårds Boba
Bådsgårds Yoda Bådsgårds Jedi Bådsgårds Boba
02-06-2018 - I dag er Bådsgårds Domino flyttet hjemmefra
 
Camilla har fået hendes helt egen pony. Domino skal være Camillas helt egen pony, og bruges til nusse og rideture. Og måske som kørepony med tiden. Han er blevet opstaldet ikke så langt fra os, hvor han skal gå sammen med en fin lille brun shetlandsponydame. Vi ønsker den nye ejer held og lykke med Domino.
 
Bådsgårds Domino hos ny ejer
23-05-2018 - Mor og datter med hver deres føl
 
Det er jo ikke hvert år man har både mor og datter gående med føl. Derfor nyder vi at se på mor Yvette Bomlund og datteren Yasmin af Skovhuset, der går med føl begge to.
 
Yvette Bomlund med føl
22 årige Yvette Bomlund med føl
 
Yasmin af Skovhuset med føl
Datteren Yasmin af Skovhuset med føl
22-05-2018 - Så blev Yvette Bomlund bedstemor, da Yasmin fik føl
 
I dag fik Yasmin af Skovhuset hendes første føl, og dermed blev Yvette Bomlund mormor. Og der kom en legekammerat til Yvettes føl. En stor familie kan man vist roligt sige.
 
Fødslen gik dog ikke helt efter bogen. Jeg havde luret, at det var lige op over, så jeg havde sat mig i skyggen, så jeg kunne se hele folden, hvor Yasmin gik. Hun var noget urolig og begyndt at løbe rundt og virkede meget stresset. så vi fik hende fanget og taget ind i en boks. Hun pressede og pressede og der skete bare intet. Jeg undersøgte hende og kunne slet ikke mærke hverken ben eller andet, så vi ringede til dyrlægen, som skyndte sig herud. Heldigvis lykkedes det os at få Yasmin til at slappe af og fik hende ned og ligge, og det hjalp så føllet nåede lige at blive født som dyrlægen kom ind af døren. Vi fik dyrlægen til at undersøge Yasmin, og fik givet hende noget smertestillende og beroligende, samt fik en børstav lagt i hende. Og herefter gik alt helt som det skulle. En noget træt Yasmin var tydligevis glad for det lille sorte hingsteføl.
 
Yasmin af Skovhuset med sit første føl
En træt Yasmin af Skovhuset med hendes fine hingsteføl
13-05-2018 - Stor gensynsglæde mellem turtleduerne
 
Der var stor glæde i dag da Fuglsangs Fione og Bakkegaardens Jackson SH 173 blev lukket sammen - nu håber vi, at der kommer et lille kærlighedsføl i 2019.
 
Fuglsangs Fione og Bakkegaardens Jackson SH 773
11-05-2018 -  Så fik Yvette hendes 13. føl
 
Så kom årets første føl. Yvette Bomlund har fået hendes 13. føl og Kjeld har fået det længe ventede hingsteføl efter denne skønne hoppe. Føllets far er Bakkegaardens Jackson SH 773 - Glemte helt at nævne at det blive en skimmel dreng.
 
Bådsgårds Yoda født
10-05-2018 - Så har Bådsgårds Yoga fundet et forever hjem
 
Min gamle nabo fra min barndom har købt Bådsgårds Yoga til sin datter. Vi ønsker dem held og lykke med Yoga. Vi ved at hun vil blive så forkælet hos jer.
09-05-2018 - Så er  unghingstene blevet til vallakker
 
Da helbredet desværre driller og 2 års hingstene er blevet lidt frække, har vi valgt at kastrere dem og give dem en dejlig fremtid som brugsvallakker. Her er det Bådsgårds Sudoku og Bådsgårds Bolero. Og i nærmeste fremtid bliver det Bådsgårds Bonus og Bådsgårds Casinos tur.
Bådsgårds Sudoku og Bådsgårds Bolero
Bådsgårds Sudoku og Bådsgårds Bolero - nu som vallakker
06-05-2018 - Sportsdag i Skive udsat
 
Vi skulle have været til Sportsdag i Skive men på grund at risiko for Herpes Virus smitte har dyrlægen fredag eftermiddag, på grund af nye fund, frarådet os at afvikle dagen - Derfor er Sportsdgen blevet udsat på ubestemt tid. 
23-04-2018 - 2 Bådsgårdponyer til start på Musketerdag på Skive Trav
 
Det er en stor fornøjelse for os at se nogle af vore afkom til start på Skive Trav. Dejligt de gør glæde for både store og små.
 
Bådsgårds Beauty og Laurits
Bådsgårds Beauty og Laurits Larsen
 
Bådsgårds Bacardi og Emil
Bådsgårds Bacardi og Emil Friis Pedersen
18-04--2018 - Fantastisk dag til Unghesteskue i Skive
 
Vi er helt overvældet og kan slet ikke fatte det. Vi havde taget 7 ponyer med til Unghesteskue i Skive. De to toårs hingste Bådsgårds Sudoku og Bådsgårds Bolero havde en fest og var et par slemme banditter, så nu går de en tid i møde som vallakker. Lille Bådsgårds Lulu var noget beklemt ved at gå først ind i ringen, men dommeren bemærkde at hun ville blive spændende at følge. Bådsgårds Yoyo var noget ukoncentreret og sjuskede lidt, da hun var inde til fremvisning, og hun fik som fortjent. Bådsgårds Luna gjorde det bedste hun kunne flot vist af Martin Skov, men hun var bare ikke så stor som de andre 3 års hopper. 
 
Og så var der jo lige Bådsgårds Fabiola og Bådsgårds Betty - som vandt henholdsvis 1 års og 3 års hoppeholdet - og blev 1. og 2. bedste hoppe - og Fabiola endte med at blive Best i Show - og hun er altså kun 1 år. Endnu engang tak til Susanne Dahl Kjærgaard for den flotte fremvisning af vores hopper. Og selvom Fabiola og Susanne ikke helt var eninge om hvad retning de skulle i fra starten, så må man da sige at det kom hen af vejen.
 
Tusind tak for de fine ærespræmier fra Landbo Limfjord, Land og Fritid, Skive, finalerosetter fra Skive Trav. Og tusind tak for alle lykønskninger og alle de hjælpende hænder som hjalp os i løbet af dagen.
 
Fabiola og Betty til Unghesteskue i Skive 2018
Best in Show og bedste hoppe 1 års Bådsgårds Fabiola og 2. bedste hoppe 3 års Bådsgårds Betty
28-02-2019 - Så blev det vinter
 
Så blev det vinter med et flot snelag. Kjeld er heldigvis ved at komme sig. Efter flere undersøgelser fandt man ud af, at han havde en lungeinfektion, som var grunden til at han var faldet om - pyha for en forskrækkelse. Og han er så småt begyndt at hjælpe til med at passe ponyerne igen.
 
Vinter  - februar
 21-01-2018 - Der blev lige vendt op og ned på alting
 
Det har været et par meget turbulent periode. Januar startede med at Jacob blev opereret i skulderen igen (for 5 gang), så han er midlertidigt flyttet hjem for at blive passet, mens han går med armen i slynge. Så nu krydser vi fingre for at han kan bliver fri for nogle af smerterne.
 
Mit (Mettes) helbred skrænter stadig og kan slet ikke de ting som jeg førhen kunne. Natten til den 19. januar gik det så helt galt. Kjeld faldt om på badeværelset midt om natten og blev indlagt på sygehuset. Så der stod jeg med alle ponyerne og måtte have hjælp for naboer og venner for at få passet dem alle.
 
Derfor er Julle og Annabel flyttet ud for vinteren. Julle har desværre haft det svært i vores flok i vinter og bliver om muligvis ude hos Rie og Lars og deres drenge, mens Annabel kommer hjem igen. Jackpot er flyttet over til Anne som legekammerat til hendes hoppeføl. Så har vi fået delt de resterende ponyer op i mindre flokke, så jeg selv kan passe dem indtil Kjeld bliver frisk.
 
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Maria, Anne, Rie, Lars, Richard og Laurits, Katrine, Marijanne og Tommy m.fl. og ikke mindst min mor for deres store hjælp - uden jer var det gået helt i koks her på stutteriet.
 
Showtræning med Katarina
Tak til Anne, Tommy og Marijanne som gjorde det muligt for mig at komme til køretræning på showholdet. Det betød meget for mig at komme hjemmefra i et par timer.
 
Julle og Jackpot
Skovlundens Juliet og Bådsgårds Jackpot er flyttet hjemme fra - Billedet er fra sidste år på Aulum dyrskue.
07-01-2018 - Frost og Sol - så er det jo fotovejr.
 
Ponyerne nyder at solen titter frem, så vi måtte lige tage et par billeder af ponyerne.
 
Nyder vinter frosten
Bådsgårds Baby, Bådsgårds Mikado og Pedersmindes Katarina nyder vintersolen.
 
Bådsgårds Bonus
Bådsgårds Bonus driller Kjeld
 
Bådsgårds FabiolaBådsgårds Fabiola er blevet en stor basse
Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk