Stutteri Bådsgård skilt

  

Medlem af:
 

Hobbystutteri

Stutteri Bådsgård er et lille hobby shetlandspony stutteri, som er beliggende i naturskønne omgivelser på Bådsgård ved Lundø mellem Skive og Viborg. Find vej til stutteriet.
 
Avlsmål

Vi lægger stor vægt på at avle ponyer med et rigtig godt temperament, samt at de er runde, sunde, kønne, robuste, håndterbare og venlige. Alle vore ponyer er en "del af familien" og bliver håndteret dagligt.
 
Hvem er vi ?
 
"Gammelt" familiebillede af os 4 fra stutteri Bådsgård i midten Bådsgårds Baby.
 
Ud over de 4 benede er vi en sammenbragt familie på 4:
 
Lasse og Jacob som er flyttet hjemmefra, har bestemt ikke ponyer og heste som deres største interesse. Jacob har tidligere redet et par år og Lasse har kørt ponytrav. 
 
Kjeld er lærer og har efterhånden lært at håndtere både ponyer, trillebør, greb og foderspand, så han i dag går op i Stutteriets avl og pasning af dyrene.
 
Mette har haft ponyer/heste i over 50 år og har deltaget i både travløb, dressur, springning, terrænspringning, jagter, ringridning, optog, shows og alt som bare lugter lidt af hest.
 
Så hvorfor begynde at avle shetlandsponyer ?
 
Shetlandsponyen har mange anvendelsesmuligheder både som ridepony for børn og som kørepony for voksne. Og så har den evnen til at ville!

Shetlandsponyen er robust og kan gå ude hele året - den vælger ofte at blive ude i både regn, rusk og snevejr, også selvom den har muligheden for at søge ly i et hus.

Det er skønne robuste dyr og så bliver man jo aldrig for stor til en shetlandspony.
 
Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk