Galleri / Solgte mfl. / Casio (Ridehest - Solgt)

Casio (Ridehest - Solgt)

December 2014
 
Julie som gennem 1,5 år har passet Caiso for mig, har overtaget ham helt. Julies skulle have egen hest, så det var oplagt at det skulle være Casio. Hun ønskes held og lykke med ham. Jeg ved at hun er mindst lige så glad for Casio som jeg er og har været og at hun vil passe rigtig godt på min dejlige gamle hest. Jeg glæder mig til at følge de to og fortsat kunne kigge forbi og give "Min" Casio en godbid i ny og næ.
Casio og den gamle kone
 
Casio og "den gamel kone" - jeg nyder rigtig at være kommet igang med at ride igen. Og min gamle røde ven giver altid en god tur om det er på bane eller i terræn.
 
Casio
 
Casio er en frederiksborgerblandings vallak - en rigtig all-round hest, som også er god for en tur i naturen. Han er født i 1997.
 
I sommeren 2011 er der så sket det helt udsædvanlige - jeg har fået Casio hjem igen. Og jeg er virkelig taknemlig for at jeg har fået min "dreng" hjem igen. Dog er han blevet 5 år ældre og det er mine børn også!
 
Så der var stor gensynsglæde, da jeg var på sjælland og hente Casio. Tusind tak til det andet medlem i Casio's fanklub for, at jeg måtte få ham hjem igen. Jeg skal gøre mit til, at han får nogle gode år her i Jylland.
 
Gamle Merrylegs hilser hans gamle ven Casio "Velkommen hjem igen"
 
 
Rød frederiksborg krydsnings vallak - frisk og energisk. Desværre var Casio lidt for selvstændig og jaloux på min børn - hvorfor jeg desværre måtte sælge ham i 2006.
Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk