Nyheder / 2009

2009

 

21/12-2009 - Ny pokal til ponytrav

 

Så lykkedes det Lasse og Merrylegs at hente endnu en pokal til ponytrav. En flot 3. plads blev det til. Der var kun en halv meter imellem 1. og 3. pony i mål. Vinderen blev i øvrigt vores tidligere pony Tarzan som Lukas var ude med for første gang efter han har købt ham - Tillykke ! Super flot gået ! og alle ponyer og kuske var klædt ud i nissetøj - det så rigtig flot ud - og så var der fine julegaver til alle som gennemføre løbet.
 

 

12/12-2009 - julehygge - hyggeligt men koldt !

 

Vores julehygge eftermiddag på stutteriet gik fint - alle ponyer bar deres nissehue fint hele eftermiddagen- De syntes det var rigtig sjovt med alle de mennesker som gerne ville klø og nusse lidt.

 

 
 Bådsgårds Josefine nyder at blive kløet.Julehygge
 
Husk julehygge på stutteriet lørdag den 12. december 2009 kl. 13.30 til 17.00.

 

Efterårs leg !

 

Hr. hest = Skovlundens Áki SH 283 og datteren Bådsgårds Josefine nyder hinnandens selskab så Fru hest kan slappe lidt af.
 

 

18/10-09 - Hjemvendt fra engen

 

Så hvar vi hentet hopperne hjem fra engen. Det er dejligt at have dem hjemme igen. Det var en dejlig solskins efterårsdag, så vi trak alle ponyer hjem.
 
5/10-09 - Tarzan er flyttet ud til Lukas

 

Så har Lukas fået sin Tarzan. Lukas var på jagt efter en god travpony og Lukas mente altså at den eneste som duede var Pomfritskongen - Tarzan.
 

Lukas mfl. igang med at strigle Tarzan.

 

Og da vi havde en del problemer med at Tarzan og Merrylegs ikke kunne enes. Tarzan og Merrylegs havde faktisk været op og slås ret volsomt en morgen vi kom op - så vi var helt bekymret for gamle Merrylegs helbred - han er jo over 20 år.

 

Så nu bor Tarzan ude hos Lukas, sammen med en gammel ponyhoppe og en travvallak og en ældre DV-hoppe som han er helt vildt forelsket i og han blive meget forkælet !

 

Så nu glæder vis os til at følge Tarzan og Lukas på travbanen i 2010.

 

3/10-09 - Kimberskuet - sikke noget vejr !

 

Vi har været til Kimberskuet for første gang og sikke en oplevelse !

 

Vi havde i dagens anledning "støvet" Bådsgårds Baby af - for vi kunne jo ligeså godt tage kælegrisen med til skue, når vi nu havde besluttet os for at køre til Aars.

 

Men ak og ve - da vi gik på banen til vores mønstring begyndte det at regne rigtig meget og Baby ville faktisk hellere ind end gå rundt i det vejr - så vi fik slet ikke vist skridt og trav - som hun jo godt kan. Så 22 point og nr. 5/9 - blev resultatet.

 

Ja så har vi jo lært, at vi en gang i mellem også skal træne i regnvejr

 

Men en god dag havde vi jo alligevel i hyggeligt lag med shetlænderfolket.

 

28/9-09 - Tarzan og Stine Rasmussen igen !

 

Så har Tarzan og Stine Rasmussen gjort det igen - det snød alle konkurenter og køm først i mål ved aftens ponytravløb på Skive Trav. Superflot klaret.
 
Tarzan og Stine igen !

 

Merrylegs og Lasse lagde længe til en 2. plads - men blev slået kort på målstregen til en 4. plads - men flot kæmpet at begge.

 

14/9-09 - To 2. pladser til Ponytrav

 

Så har ponytraverne igen lavet et flot resultat !

 

Merrylegs og Lasse fik en flot 2. plads i aftenen ponyløb

Tarzan og Per Falkenberg fra Skive FH fik en fin 2.plads i aftenens showløb

 

Merrylegs og Lasse.

 

6/6-09 - Sort pony

 

Så har vi også en sort shetlandspony mellem alle de røde, det er Bonnie Bomlund en 12 årig hoppe efter Gilinto of Drakelaw. Hun har en rigtig flot blåsort farve og fin bygning. Da faderen jo som bekendt er hvid - bliver det spændende, hvilke farver vi kan avle på hende.

 

5/9-09 - Hestens Dag i Skive

 

Vejrguderne havde vist glemt at der var Hestenes Dag i Skive - for det regnede det meste af dagen.

 

Vi havde Skovlundens Áki og Poulgårds Cecilie med føl med til Nissens Legat skue, dog uden at de kom i præmierækken. De opførte sig eksemplarisk alle 3 også lille Bådsgårds Josefine.

 

Om eftermiddagen havde vi udover hingsten og følhoppen også Bådsgårds Baby, Bådsgårds Beauty, Tarzan og Merrylegs med i shetlænder opvisningen. Tarzan blev på dagen gæstekørt af Lukas, da Stine var til DM.

 

I alt var der 30 ponyer med til opvisingen.

 

Her er Merrylegs (i helt ren hvid udgave) og Tarzan ved at gøre klar til opvisning i Ponytrav.

 

 
 

22/8-09 - Bådsgårds Josefine

 

 

En rigtig lille dame !

 

22/8-09 - Hvilken dag til Føl- og Plageskue i Thyholm

 

Så er Føl- og Plageskuet  i Thyholm veloverstået og med helt overvældende resultat. Vi havde 3 af vores små kære ponyer med.

 

Hoppeføllet - Bådsgårds Josefine - 8-8-8-8-8 = 40 p nr. 1 af 9 + nr. 2 i finalen.

1 års hingst - Bådsgårds Prins      - 5-9-8-8-8 = 38 p nr. 1 af 2 + nr. 5 i finalen.

1 års hoppe - Bådsgårds Beauty   - 8-8-8-8-7 = 39 p nr. 1 af 9 + nr. 10 i finalen.

 

Så der går vel lige et par dage inden vi lander på jorden igen

 

  Bådsgårds Prins var i rigtig godt humør på dagen og øvede sig flittigt i at stå på bagben.

 

Ponyer i pleje

 

Vi har fået et par søde ponyer i pleje. Da vores eng er meget frodig med græs, har vi fået Cille Breum og en ældre vallak i pleje indtil vinter.

 

1/8-09 - Super dag til ponytrav

 

Vi har haft en rigtig god dag til ponytrav i dag. 2 ponyer til start og det blev til en 1. og 2. plads !

 

Nr. 1 - Tarzan med Stine Rasmussen - Super flot klaret  !

Nr. 2 - Merrylegs med Lasse - Super flot klaret !

 

Og der var fine præmier fra St. Hippolyt v/Jørn Laursen (Tarok)

 

Så ponyerne har fået et par gulerødder ekstra her til aften.

 

28/7-09 - Ponytrav

 

Så fik Merrylegs og Lasse endnu en flot 3. plads - Det var rigtig flot fortjent for de har virkelig trænet i løbet de sidste 2 uger.

 

26/7-09 - Hobro Dyrskue

 

Vi har været til Hobro Dyrskue og det var rigtig hyggeligt - med over 40 shetlænder. Vi havde far, mor og barn (føl) med til skue. Det var lidt af en oplevelse for Hr. hest - vores dejlige rare hingst havde helt glemt at han er 18 år - han blev meget ungdommelig af at være til skue.

 

Resultaterne var over forventning:

 

Skovlundens Áki fik 23 p og blev nr. 2 ud af 5

Poulgårds Cecilia fik 23 p og blev nr. 6 ud af 13

 

Ny stor pony - 20/7-09 !

 

Så har Jacob og jeg fået en sød dele pony - en super dejlig smuk og stor haflinger hoppe på 13 år. Hun er utrolig sød og passer godt ind i shetlænderflokken.

 

Billeder og mere om hende følger !

 

Hoppekåring 18/7-2009

 

Vi har været til hoppekåring med vores øjesten Bådsgårds Baby, som jo mistede sin mor kun 4 dage gammel. Vi har sammen med familie og venner opfostret Baby og prøvet på at få hende til at blive en god og sød pony.

 

Kåringen gik over alt forventnig - hun blev kåret i 1. klasse med hele 42 point (9+9+8+8+8) og hun blev sat på fløjen i Standard holdet for 3 års hopper.

 

Baby blev flot vist frem af Trine Kristensen.

 

Så der var ikke et øje tørt.

 

 

Se så smuk vores lille Baby er blevet som 3 års.

 

9/7-09 - Shania-Lau - Flyttet

 

Så er Shania-Lau flyttet over til sin nye ejer. Jeg har måttet erkende at døgnets 24 timer ikke slog til til fuldtids job, familie, shetlandsponyer og dressurhest. Så nu er hun solgt til en rigtig sød dame, som har meget mere tid til hende end jeg havde. Vi ønsker dem held og lykke - og glæder os til at besøge dem i løbet af sommeren.

 

Reslutat Landsskue 2009

 

Bådsgårds Baby - 22 p - nr. 3 af 12

Bådsgårds Line - 21 p - nr. 12 af 12

 

 

Line var med for at Baby ikke skulle være alene !

 

 

Landsskue 2009

 

Så har vi for første gang udstillet på Landskuet i Herning. Det var en stor oplevelse for hele familien og sikkert ikke sidste gang selvom det var meget varmt.

 

Baby og Line er ved at gøre klar til landsskue i varmen.

 

Badedag og solnedgang

 

Vi har haft en dejlig fætter/kusinefest og hvad var mere nærliggende end at gå ned til vandet med en flok ponyer og bade hen på aftenen.
 

 

22/6-2009 - Tarzan har vundet ponytravløb

 

Så fik Stine Rasmussen og Tarzan deres første sejr i ponytravløb på Skive Travbane. Det var en meget stolt kusk som vandt med Tarzan.

 

18/6-2009 - Så har Cecilia fået føl

 

Så har Cecilia fået føl - et smukt lille hoppeføl på 49 cm i stgm. En rigtig lille frisk dame - hun kan kun hedde Bådsgårds Josefine.
 

 

25/5-2009 - Lasse og Merrylegs blev nr. 3 til Ponytrav

 

Så vandt Lasse og Merrylegs deres første pokal til ponytrav - en flot 3. plads blev det til. Tarzan og Stine var lige bagefter.

 

22/5-09 - Enigma har fået føl

 

Så har Enigma fået føl - et stort rødt hingsteføl efter Golden Globe. Der måtte godt nok lidt starthjælp til første nat - så det store føl kunne få den vigtige råmælk - men så gik det også fremad.
 

 

Farmshow 17/5-2009 i Skive

 

Vi har været til Farmshow i Skive med Baby og Line (vores 3 års hopper)

 

Bådsgårds Line fik 22p (3/3)

Bådsgårds Baby fik 24p (1/3) og fik en fin ærespræmie

 

Så nu må vist hellere få meldt til Landsskuet i Herning.
 

 

Konfirmation den 3/5-2009

 

Så er Jacob's konfirmation vel overstået og Jacob havde en rigtig dejlig dag. Tusind tak til alle for opmærksomheden, som fik dagen til at være noget helt specielt. Blå mandag er også overstået - turen gik til Århus.

 

Vi har været til Ponytrav den 5/4-2009

 

Søndag den 5. april 2009 afholdte vi arrangementet med Ponytrav på Skive Travbane.

 

Det gik over al forventning. Tarzan som kun har været for vogn 3 gange (men virkelig elsker det) vandt ponytravløbet og blev vestjysk mester i Shetlænder ponytrav - hvilket må siges at være godt klaret af så urutineret en pony.

Merrylegs vores anden kørepony blev nr. 3 - så rigtig godt gået.

 

Tarzan gør sig klar til sit første ponytravløb.

 

Unghesteskue i Vestbirk den 4/4-2009

 

Vi har været til et velafviklet unghesteskue i Vestbirk. Der var arrangeret et lækkert morgenbord med morgenmad til alle udstillere - super godt initiativ.

Vi havde meldt 3 ponyer til - men Beauty - som vi havde glædet os til at vise frem, var desværre blevet halt, da hun havde leget lidt for voldsomt med hendes legekammerater - så hun havde trådt forkert og måtte blive hjemme.

 

Vi udstillede: Bådsgårds Filur, fik 8-8-6-7-6 ialt 35p (6/9) og blå roset og

Bådsgårds Baby, som fik 9-9-8-7-7 ialt 40p (4/14) og rød roset, hun blev nr. 9 i finalen ud af 25. Tak til Engholms Shetlandsponyer for en fin ærespræmie.

 

Det var en rigtig lang men dejlig dag - med et fantastisk forårsvejr.

 

Bådsgårds Baby - med den flotte røde roset, sammen med Trine Kristensen som fremviste vores ponyer rigtig flot til UG.
 

 

Ny Vallak - Tarzan

 

Vi har fået en ny vallak i stalden - han hedder Tarzan og er en sød, rød shetlænder med lys man og hale. Tarzan er kommet til os på et wildcard.

Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk