Nyheder / 2015

2015

Julehilsen 2015
Dec. 2015 - Julehilsen fra Skvie Trav - med Bådsgårds Bacardi som julepony
 
Så lukke man lige den lokale avis op og hvem dukker så lige op som på Skive Travs julehilsen i avisen - det gør søde Bådsgårds Bacardi da.
Skive Trav Julehilsen
Nov. 2015 - Drengene er flyttet hjemmefra- altså ponydrengene
 
Vores to dejlige drenge Bådsgårds Baron og Bådsgårds Máki er flyttet hjemmefra. Vi har lavet en byttehandel med Elly og Ove Madsen i Grejs. Ove ønskede sig sådan et par yngre køreheste, da hans nuværende er ved at være af ældre dato. Da drengen kunne forblive sammen har vi så byttet med en fin sort standard avlshoppe. Nemlig moderen til vores skimle øjesten. Vi har lukket Josefine sammen med vores Diva og de to sorte perler var bare pot og pande fra dag 1. Dejligt når en ny pony falder godt til.
20/10-2015 - Tak for en dejlig dag til vores Efterårs Shetlænderstævne
 
Tak til deltagere, publikum, hjælpere, familie og sponsorere for at bakke om vores Efterårs Shetlænderstævne - vi håber alle havde en god dag og er klar igen i 2016.
 
 
 
Når enden er god!
13/10-2015 - Kataloget til efterårets Shetlænderstævne er klar!
 
Vi glæder os til på lørdag. Har du også lyst til at se shetlandsponyer køre, ride, springe og gå agility - så kig forbi på lørdag den 17/10-2015 - alle er velkommen.
 
10/10-2015 - Materialprøve blev lidt af en skuffelse
 
Vi har jo trænet til årets Materialprøve noget tid med Bakkegaardens Jackson og han har bare ikke gjort noget som helst forkert. 
 
Men på selv dagen gik det ikke som forventet. Så det var en usikker og bange Jackson, som gik ind på banen og han nåede ikke at slappe af inden han blev fløjtet igang.  Først kome en helikopter lige hen over hallen, da han skulle på banen og så blev han bange for skiltene og dommerbordet. Men han opførte sig nu pænt, men var bare utryg ved at være på banen. Og selv om Nina prøve at få ham til at slappe af, så gik der tid ind i programmet inden han var han helt fulgte instrukserne og blev altså lidt hårdt straffet herfor. Syntes måske godt man kunne lade en så utryg pony  få lov til at gå et par omgang på banen, inden der blev fløjtet til start - som man jo gør i dressurkonkurrencer inden for Dansk Rideforbund.
 
Men han må jo bare afsted igen. For den bedømmelse han fik i år - er ikke en bedømmelse, som passer på den pony vi kender i det daglige.
 
Jackson og Nina træner til Materialprøve
Træningen til Materialprøven
 
 
Igen i år vil det glæde os, at se alle shetlandsponyfans, som har lyst til en hyggelige efterårsdag sammen med andre fans og ponyer.Efterårsstævne 2015
 
 
4/10-2015 - Kadandra og Sally er flyttet til et 5 stjernet nyt hjem
 
Det var egentlig meningen at de to små søde pony skulle have været maskotter her hos os. Men vi fik besøg af et par rigtig søde pige, hvor ponyer og piger bare passende sammen. Så nu er det to små skønne ponyer flyttet til deres nye hjem, hvor de får det som blommen i et æg - og vi ved ponyerne vil nyder den ekstra opmærksomhed fra så søde mennesker. Vi glæder os til at følge jer fremover og vil heppe på jer på skue- og stævnepladserne.
 
Kasandra og Sally
3/10-2015 - Kimbrerskuet - en rigtig hyggelig dag
 
Vi har været en tur til Kimbereskuet i Aars og havde taget Benedikte Bomlund og Bådsgårds Betty med - Benedikte fik flotte 23 Point og blev nr. 3/5. som det ses af fotoet er hun jo i en god foderstand - selvom hun står med et flot velnæret føl. Tak for en rigtig hyggelig dag.
 
Benedikte Bomlund og Bådsgårds Betty
Benedikte Bomlund og føllet Bådsgårds Betty
27/9-2015 - Bådsgårds Yatzy er flyttet hjem til sine søskende

Da Yatzy blev født, blev vi kontaktet af Carina som både har haft Yatzy's mor og far, om vi ville sælge føllet, for Yatzy havde lige den farve, hun altid havde ønsket sig. Og vi aftalte dengang at Yatzy kunne bliver hos os indtil Carina fik plads til hende. Så i søndags afleverede vi så Yatsy, som fremover skal gå sammen med sin storesøster Ydon og storebror Ymer. Vi glæder os også til at følge Yatzy og Carina fremover på skuepladserne.
 
Yatzy, Ymer og Ydun
Bådsgårds Yatzy, Teglgårdens Ymer og Teglgårdens Ydun - alle efter Yvette Bomlund.
Sept. 2015 - Ponytrav og Skive Trav ponyskole
 
I sommerens løb har vi brugt nogle timer på at hjælpe til i Skive Trav ponyskole. Det har nu gjort at der er godt gang i ponyløbene og der er en flok meget aktive nye ponykuske.
Vi har nu 3 ponyer som er godkent til ponytrav:
 
Bådsgårds Bacardi - som nu ejes af Skive Trav Ponyskole
Bådsgårds Bacardi vinder sit første løb med Emil
 
Bådsgårds Baronesse
Bådsgårds Baronesse og Emma
 
Bådsgårds Baby
Bådsgårds Baby - her til træning
12/9-2015 - Føl- og Plageskuet i Sulsted - en stille dag med drengene
 
Vi havde meldt to 1 års hingste til i Sulsted - for at bakke op om skuet. Og vi må nok sige at det kneb lidt med kræfterne efter alle de lokale aktivivteter lige optil. Så i næsten bogstaveligste forstand hentede vi to hingsteplage på marken og tog til Sulsted.
 
Bådsgårds Statego fik 37 point  og blev 3/4 og Bådsgårds Domino fik 39 point og blev 2/4. Begge ponyer var lidt stive i bevægelserne og vi tror de havde tumlet lige lovlig meget - men det er jo hingsteplage og de leger jo. Tak til Stutteri Veggerby for den fine ærespræmie.
 
Bådsgårds Stratego
1 årige Bådsgårds Stratego
 
Bådsgårds Domino
1 årige - Bådsgårds Domino
 
5/9-2015 - Hesten i Fokus - igen en rigtig dejlig dag - med mange aktiviteter
 
Så har der igen været afholdt Hesten i Fokus på Skive Trav og Skive Rideklub. På dagen arrangere vi et følskue og afholder det årlige Shetlænderstævne i Lokalområde Vestjylland.
 
Vi havde taget Bådsgårds Betty med til Følskuet - og tænk hun blev bedste hoppeføl i hendes kategori med 9 i helhed - dejlig følbasse at have med i byen.
 
Bådsgårds Betty
 
Samme dag afvikledes der Jysk ponygrandprix - og her var Bådsgårds Baronesse og Bådsgårds Bacardi til start.
 
Ved shetlænderstævnet klarede ponyerne og pigerne sig rigtig pænt bla. vandt Emma og Annabell rideklassen. Signe og Baby vandt agilityklassen. og Baby og jeg gennemførte køreklassen. Og så var pigerne flot klædt ud i Agilityklassen.
 
Emma og Bjeregaards Annabel
Bjerregaards Annabel og Emma efter 1. pladsen i rideklassen
 
Bådsgårds Baby for vogn
Bådsgårds Baby for vogn til shetlænderstævnet
23/8-2015 - Dejlig badedag
 
I dag fik vi besøg af Mai-britt og Hans Ulrik med familie - og et par ponyer. Og så gik turen ned til fjorden - Bådsgård Vig -  for at få et lille ponybad. Og selvfølgelig skulle Baby jo lige med en tur i vandet som hun plejer. Og sikke fine billede de fik taget.
 
Badedag ved Bådsgårds vig 2015
15/8-2015 - Føl- og Plageskue Hurup - sikke en dag
 
I år havde Føl- og Plageskuet i Hurup 10 års jubilæum. Vi havde tilmeldt 4 ponyer til skuet.
 
Først var Bådsgårds Luna i ringen, hun var noget anspændt og fik blot 35 point og fik en godt oplevelse sammen med mor i ringen. Har desværre ikke fået tage nogle billeder af den lille søde følpige.
 
Næste pony i ringen var 1 års hingsten Bådsgårds Domino - han fik 8 i det hele og samlet 40 point - senere vandt han hingste finalen.
 
Så var det to års hopperne Thybo' Celine fik 38 point og ærespræmie - hun vokser i øjeblikket og det ses på hendes bevægelser.
 
Bådsgårds Babushka havde en af hendes bedste dage og fik flotte 41 point og blev nr. 2/8 i et særkt 2 års hold. Babushka var bare super oplagt og var der bare på dagen. Hun er lidt af en enten eller pony: Er hun i hopla kan hun alt ellers gider hun bare ikke.
 
Tusind tak for hjælpen til Anne og Susanne på dagen. Og tak for alle de fine præmier som vi modtog. Dejligt vi kunne være inde når nu vejret for en gangs skyld ikke var med os i Hurup.
 
Bådsgårds Domino
1 års hingsten Bådsgårds Domino - 40 point og vandt senere hingstefinale i føl- og plageskuet - Tak til Lokalområde Vestjylland for den flotte ærespræmie
 
Bådsgårds Babushka
Bådsgårds Babushka - 41 point og med i kampen i hoppefinalen - tak for den fine ærespræmie fra Stutteri Brøis
 Thybos CelineThybo's Celine - 38 point og med i hoppefinale - Tak til Stald Skovgård for den flotte ærespræmie
 
2-10/8-2015 - Tilridning af drengene
 
Bådsgårds Baron og Bådsgårds Maki, som blev kasteretet i maj 2015 som 5 års,  har i Juni/juli været til tilkørning hos Lise Hove. Vi er nu igang med at gøre dem ridevant - og det går stille og roliget - det er jo nogle dejlige drenge - et et par dygtig ponypiger.
 
Maki og Baron under rytter
 
Baron  og Maki under rytter første gang
8-8-2015 - Aulum Dyrskue - vejrguderne var med arrangørerne i år
 
Dejlig dag til Aulum Dyrskue sammen med Signe Scherphof, Bådsgårds Beauty 22 p (3/5) og Fuglsang's Fione 23 p (1/5) 
 
Beauty, Signe og Fione
Dejligt dyrskuevejr i Aulum i år 
 
  
25-07-2015 - Hobro Dyrskue - Meget våd omgang
 
Vi havde gamle Yvette Bomlund med føllet Bådsgårds Yoga med, de fik 22 point - dejligt vi fik lov at køre hjem tidligere, for det var godt nok en kold og våd omgang for både 2 og 4 benede. Men humøret var højt blandt de fremmødte shetterfolk - tak for en hyggelig dag
 
Yvette Bomlund og Bådsgårds Yoga juli 2015
Her er Bådsgårds Yoga og Yvette Bomlund - et par uger efter - de er blevet tørre!
18/7-2015 - Hoppekåring med Julle, Jolly og Diva
 
Vi har været til hoppekåring med et par hopper. Kåringen i år har været et stort samtaleemne efterfølgende. så vi kan vel kun være tilfredser med året s resultat. Vi havde dog håbet på at begge ponyer havde fået 1-2 point mere - men de fik da en blå sløjfe som vi havde forventet.
 
SkovlundensJuliet blev kåret med 37 point og kommer igen som veteran. Det skal til Julles forsvar siges at hun ikke var 100 % på toppen på dagen. Hun gik lidt far foderet nogle dage - og det ses når man står med et stort føl.
Skovlundens Juliet
 
Bådsgårds Diva blev kåret med 38 point og kommer nok igen på et tidspunkt, hvor foderstanden er mere passende - det var ikke helt lykkedes os at få hende helt som vi gerne vil.
Bådsgårds Diva i trav
 
Bådsgårds Jolly (juliets føl) deltog i følkonkurrencen og opførte sig pænt.
Bådsgårds Jolly med mor til kåring
2.-4. juli 2015 - Varmt og hyggeligt Landsskue i Herning
 
Landskuet 2015 blev en varm men dejlig oplevelser. Det lykkedes os at få Jackson ok til at kunne deltage i Herning og det var en rigtig god oplevelse for ham. Jeg tror faktisk han syntes det var hyggeligt at få så meget opmærksomhed og frem for at få lov til at stå inde i skygge den stegende hede. Jackson fik flotte 24 point gik fløj og fik en fin ærespræmie Jorenku - tusind tak.
Bådsgårds Diva var også med i et meget stærkt 3 års hoppehold, hvor hun gik sidst med 22 point - men damen var så hestegal at hun næsten ikke kunne samle benen, og så var hun også blevet lidt for rund, men det er der jo råd for. Tak til Susanne Dahl Kjærgaard for flot fremvisning af ponyerne - og endnu engang tillykke med titlen. Tak til alle for nogle hyggelige dage - vi glæder os til næste år.
 
Bakkegaardens Jackson
Bakkegaardens Jackson
Bakkegaardens Jackson
Bakkegaardens Jackson
Bådsgårds Diva
Bådsgårds Diva og Susanne får lige øvet lidt inden kåringen om 14 dage!
22/6-2015 - Sikke er forskrækkelse
 
Jackson har været syg, dyrlægen mener han har været i en plante han ikke kan tåle. Så nu krydser vi fingere for at han når at bliver frisk til at komme med til Landsskuet.
12/6-2015 - Farmshow i Skive - men mange ponyer
 
Sidste vinter lovede vi ponypigerne at de kunne få lov til at få deres rideponyer med til dyrskue - så de havde 4 goldhopper med til dyrskue og så havde vi selv en følhoppe med.
 
Mere info og billeder kommer snart
7/6-2015 - Hyggelig dag til Lemvig Dyrskue
 
Vi var kørt en tur til Lemvig for at støtte op om deres hyggelige dyrskue. Vi havde 2 årshoppen Bådsgårds Babushka og 4 års hoppen Krabbes Kasandra med. Kasandra blev nr. to i holdet af goldhopper med 22 point lige som nr. 1 og Babushka som var eneste 2 års fik flotte 23 point og blev tildelt ærespræmie. Tak for den flotte præmie fra Avlsforeningen. Tak for en hyggelig dag med mange gode oplevelser.
2/6-2015 - Så kom årets sidste føl - Yvette fik endnu et smukt hoppeføl
 
Så kom der endnu et skønt sort/brun hoppeføl. Yvette klarede selv folingen og var hurtigt på benene igen. Og den lille friske følpige var hurtig til at finde mælkebaren.
 
Men i løbet af natten begyndte Yvette at ligge mere ned og hendes ben var meget hævet. Som om morgen måtte dyrlægen lige forbi - og tænk hoppen havde mælkefeber - så godt vi fik dyrlægen forbi. Yvette var frisk igen 10 minutter efter hun havde fået et par sprøjter kalkvand - så vi kunne ånde lettet op og nyde hoppen og det friske føl.
 
Yvette og føl
23/5-2015 - Dejlig dag med unghopper til Farmfestival i Hurup
 
På trods af at vi ikke fik meget søvn, kom vi til Hurup, dog lidt forsinket. Vi havde Bådsgårds Diva på 3 år og Thybos Celine på 2 år med i trailern. Begge gik fløj i deres hold. Diva fik 24 point og ærespræmie og Celine fik 23 point og ærespræmie. En rigtig hyggelig dag men shetlænderfolket og lærerig dag for unghopperne.
 
Bådsgårds Diva og Thybos Celine
23/5-2015 - Endnu et sort hoppeføl er kommet til verden
 
Selvfølgelig skulle Benedikte jo fole om morgenen, hvor vi skulle afsted til Farmfestival i Hurup. Men når der kommer et smukt kraftigt hoppeføl, så gør det ikke så meget at man ikke får ret meget søvn. Mor og barn har det godt.
16/5-2015 - En uforglemmelig dag - Bakkegaardens Jackson kåret i 1.kl på fløjen
 
Vi havde haft mange kvaler med, om vi skulle køre hingsten til Fredericia fredag eller vente til lørdag morgen. Men pga folinger og mangel på nattesøvn. Blev det aftalt, at Sysanne Dahl hentede hingst og mig tidligt om morgenen, så vi kunen være i Fredericia ca. kl. 7.00. Vi drog derfor afsted med sommerfulge i maven.
 
Fast bund, målig og dyrlæge blev overstået. Jackson blev målt til 103 cm i stgm. og ikke mindre end 18 cm i pibe.
 
Herefter blev han sat på boks for at hvile sig og samle kræfter til om eftermiddagen. Vore nerver blev ikke mindre af at dommerne om formiddagen lagde en rigtig hård linie. Så forventningerne var ikke så høje, da vi gik igang med at ssmukkesere den dejlige dreng.
 
Men vores nervøsiste blev gjort til skamme. Jackson opførte sig til UG kryds og ekstra slange i ringen og fik sig vist, som vi havde håbet på. Flot mønstret af Susanne Dahl Kjærgaard.
 
Så gjalt det oprangeringen - og tænk vores dejlige ponyhingst blev sat på fløjen i holdet med 12 fine ponyhingste. Og han fik en helt fantastisk beskrivelse som lød sådan her:
 
Særdeles god type. God forening mellem hals og hoved. Godt og åbent øje. God silkeagtig hårlag. Særdeles velbygget med god overlinie. Harmonisk dyb kropsbygning. Velansat hals. Særdeles føre og velstillede lemmer. Gode hove. Veludviklet underlår. Særdeles god bevægelse i skridt og trav. Aktiv og med godt indundergreb. God typisk shetlandspony bevægelse.
 
Han fik flotte 9-9-9-9-9 = 45 point nr. 1/12
 
Bakkegaardens Jackson
 
15/5-2015 - Så kom der endnu et hoppeføl
 
I nat var det så Bonnie Bomlund, som folede og fik et sotrt sort hopepføl. Fødslen var dog her lidt dramatisk, da føllet sad fast i vi krydset. Men det lykkedes at få føllet ud inden det kom til skade. Dog er Bonnie lidt medtaget , men dyrlægen siger at det er fordi de har været nogle nerver i klemme og at Bonnie med tiden bliver 100% ok igen. Her den første tid skal hun have en del boksro. Men er lettet over at både føl og hoppe overlever.
14/5-2015 - Så kom årets første føl - et smukt hoppeføl
 
I nat fik Skovlundens Juliet et smukt hoppeføl efter Gigant af Hola. Julle snød os, selvom vi den sidste uge har kigget Heste-TV hver time om natten.
 
Kl. 2.30 var der intet, som tydede på at der var føl på vej. En time senere var føllet allerede på benene og efterbyrden kommet. Så ret meget lettere kan det vist ikke blive.
 
 
April/maj 2015 - Vi træner til årets hingstekåring
 
Træningen til dette års hingstekåring er i fuld gang. Jackson opfører sig rigtig pænt og har efterhånden fået tillid til os og syntes det er ret hyggligt at træne. Ikke fordi vi træner ham ret meget fysisk - det klare de 4 hingsteplage som han går sammen med til daglig. Men vi skal jo lige have øvet lidt på trekantbane, og så har vi været en tur en enkelt tur ude og køre trailer og i ridehus. Susanne Dahl Kjærgaard og hendes søde piger har være her nogle gang og Jackson har vist sig at være rigtig glad for børn og nyder når der er omkring ham,.Så bliver det jo spændene om det hele fungere på selve dgen.
 
Bakkegaardens Jackson
12/4-2015 - Unghesteskuet i Skive - Bådsgårds Diva = Mors pony!
 
Bådsgårds Diva får et lille kys
Bådsgårds Diva får lige et nys for det flotte resultat - tak til Ida (stutteri Hjortholm) for at fange dette øjeblik - noget helt særligt for os.
 
12/4-2015 - Sikke et Unghesteskue i Skive 2015
 
Så er vi ved at være landet igen på begge ben efter Unghesteskuet i Skive. Kan godt mærke at man er blevet 50+
Må nok også indrømme, at jeg ikke havde tænkt helt til ende, hvad det indebærer at have 9 ponyer med til skue, når man også er medarrangør af skuet. MEN med en flok søde og dygtig hjælpere, kan rigtig meget lade sig gøre. I dag har jeg 9 ungdyr, som er en dejlig oplevelse rigere, som vi med god samvittighed snart kan sende på sommergræs.

Derfor Tusind tak til Lærke, Selma, Emma og Signe for at hjælpe med at træne og klargøre ponyerne. Tusind tak til Signe for at hjælpe med at kører ponyer frem og tilbage og meget mere. Tusind tak til Carina Malmkjær for at bruge en hel fridag på at hjælpe med at fremvise ponyer. Tusind tak til Lene Sønderskov, Susanne Dahl, Annette Stilling Andersen, Luise Juul Boldrup Andersen og Signe for at hjælpe med ponyerne i ringen.

Dagens resultater:

1 års hingst - Bådsgårds Stratego - 8+8+7+6+6 = 35 nr. 6/8 – Stratego havde en fest i ringen
1 års hingst – Bådsgårds Domino - 8+8+9+9+8 = 42 nr. 1/8 – Hingstefinale – Ærespræmie
1 års hoppe – Bådsgårds Yatzy – 8+8+8+7+7 = 38 nr. 6/14 – Hoppefinale – Ærespræmie
1 års hoppe – Bådsgårds Ludo – 8+8+8+7+7 = 38 nr. 7/14 – Hoppefinale – Ærespræmie
1 års hoppe – Bådsgårds Bingo – 8+8+7+7+7 = 37 nr. 9/14 – Bingo var lidt utryg i ringen
2 års hoppe – Thybo’s Celine – 9+9+8+8+8 = 42 nr. 2/7 – Hoppefinale – Ærespræmie
2 års hoppe – Sønderskovs Esmaralda – 8+8+7+7+7 = 37 nr. 7/7 – Esmaralda vokser
2 års hoppe – Bådsgårds Babushka – 8+8+8+7+8 = 39 nr. 5/7 – Hoppefinale – Ærespræmie
3 års hoppe – Bådsgårds Diva – 9+9+8+7+8 = 41 nr. 1/8 –Hoppefinale – Ærespræmie

Det skal lige nævnes at de to klassevindere Bådsgårds Domino og Bådsgårds Diva begge har Bådsgårds Baby (vores flaskeføl) som mor, hvilket betyder ekstra meget for os – så jeg måtte knibe en tåre, da Diva blev sat på fløjen i 3 års holdet.

Tusind tak til Skive Trav for de fine Finalerosetter
Tusind tak til Skive Rideklub for de fine klassevinder præmier
Tusind tak til Stald Skovgård, Stutteri Ll. Rosendal, Stutteri Øster Skårup, Stutteri Bjørnholm, Land og Fritid og Lokalområde Vestjylland for alle de fine ærespræmier – det var helt overvældende.

Desværre fik vi ikke taget nogle billeder på dagen – så hvis du har taget et billede af en af vore pony – så sig lige til!
 
 
Unghesteskue i Skive 2015
30/3-2015 - Vi træner til Unghesteskue i Skive
 
Vi har kun meldt 9 ungdyr til Unghesteskuet i Skive - det er jo en kærkommen lejlighed til at give ungdyrene en oplevelse og få trænet lidt mønstring med dem. Og så skal alle ponypiger med til showmønstring. Som medarrangør håber vi jo på et godt skue for for deltagerne - men også at vore ponyer fåe en god oplevelse med sig hjem.
29/3-2015 - Opstart af Ponytravskole på Skive Trav
 
Vi har været på Skive Trav med et par ponyer. Og vi har lånt et par ponyer ud til Ponytravskolen. Og så var vi så heldige at Bådsgårds Line kom på visit også - det var det dejligt gensyn med denne fantastiske børne kørepony.
 
Bådsgårds Line
1/3-2015 - Fødselsdagsgaven er ankommet
 
En uge før min fødselsdag er min fødselsdagsgave fra Kjeld ankommet - en sød lille skimmel hoppe som hedder Mosbækmindes Lucca. Hun er en lillesøster til vores Højlunds Lucinia og så med Gillinto of Drakelaw til far. Billeder kommer senere.
21/2-2015 - Sjovt fastelavns agility stævne
 
Vi har været til Agility stævne i Midtjylland. Bådsgårds Baby var med forklædt som hund. Vi fik en flot 2. plads i agilityklassen og blev valgt som mest nuttet udklædte.
En dejlig dag i hyggeligt selskab. Tak for alle de fine rosetter og præmier.
 
Baby hund
1/2-2015 - Nyder det milde vintervejr
 
Vi var en tur ved fjorden med et par ponypiger på tur på et par af ponyerne. Sikke et dejligt mildt vejr og så er det kun den 1. februar!
 
Emma og Annabel - Kjeld - Selma og Beauty
25/1-2015 - Skimmelflokken er vokset
 
Da vi fik mulighed for at erhverve et par skimle kvalitetshopper, var vi ikke sene til at slå til. Så derfor er Skovlundens Julliet og Birchmore Linnet flyttet til Jylland og ind hos os. Tusind tak fordi vi fik muligheden.
 
Skovlundens Juliet og Birchmore Linnet
2/1-2015 - Tøttrups Benzon har udviklet sig meget siden kåringen i 2013
 
Benzon og Bacardi går, leger og hygger sig, hvilket har gjort at Benzon har udviklet sig en del siden kåringen. 
 
Tøttrups Benzon og Bådsgårds Bacardi
1/1-2015 - så er vi igang med et nyt år
 
I 2015 vil vi sætte tempoet lidt ned og deltage med knap så mange ponyer på skuepladserne. Vi skal ud og lære ungdyrene op i skuedeltagelse, så der skal trænes noget mere med dem. Og så skal vi jo have gjort vores skimle dreng klar til den store dag - hingstekåringen.
 
Stratego og Jackson
Bådsgårds Stratego og Bakkegaardens Jackson nyder det milde vintervejr.
 
Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk