Nyheder / 2020

2020

31/12-2020 - Endnu et år er fløjet afsted
 
Så er der gået endnu et år. Men ikke et år som alle andre. 11/3-2020 blev hele Danmark lukket ned pga. corona og vi har arbejdet hjemmefra det meste af året. Vi har været heldige og er ikke blevet ramt af corona. Vi har haft vores familie, den friske natur, vore ponyerne og øvrige dyr. Så dagligdagen har ikke været ret meget anderledes end den plejer. Og dog - vi har kun været til 1 skue og har ikke set ret mange andre mennesker end lige de allernærmest + et par pony bekendte.
 
Bådsgårds Bella og Benedikte Bomlund i Sulsted 2020
Bådsgårds Bella bedste føl til Føl- og Plagskue i Sulsted og Benedikte Bomlund fik flotte 23 point.
 
Der har været god tid til at tænke på årene som kommer, og vi må erkende at tiden med mange udstillinger og mange ponyer er forbi for vores vedkommende. Helbred, alder og de tidsmæssige ressoucer er ikke til det mere. Derfor skal vi også i 2021 have halveret vores ponybestand. Det bliver svært, da de ponyer vi har tilbage alle er ponyer vi har avlet og gemt til eget brug. Så hvis du kan tilbyde et rigtig godt ponyhjem med andre shetlandsponyer, så vil der i foråret blive mulighed for, at købe avls- og brugsponyer at høj kvalitet.
 
I 2020 har vi heldigvis kunnet afholde flere af vores gode og hyggelige køreundervisningsdage med Jeppe Seedorf. Vi lykkedes lige med at få afholdt årets Eftersårs Shetlænderstævne, inden Danmark lukkede ned igen. Stævnet havde rekord mange tilmeldinger og var pga. cororna restrikstioner delt på flere baner og over 2 dele (børne dicipliner om formiddagen og voksen dicipliner om eftermiddagen), hvilket viste sig at være en rigtig god måde at afvikle stævnet på, som vi vil benytte os af fremover.
 
5 dejlige føl er komme til i årets løb 2 hoppeføl og 3 hingsteføl. Det sidste hingsteføl kom dog først den 5/10-2020. Alle føl er efter vores dejlige Bakkegaardens Jackson SH 773, det er nogle skønne og tillidsfulde individer, som vi er rigtig glade for.
 
Bådsgårds Bella
Bådsgårds Bella
Bådsgårds Juvel
Bådsgårds Juvel
 
Bådsgårds Laredo
Bådsgårds Laredo
Bådsgårds Anto
Bådsgårds Anton
Bådsgårds Yakari
Bådsgårds Yakari
 
Vi har været så heldige, at vi har fået Bådsgårds Betty hjem igen, da hun har vist, at  hun avler rigtig godt. Ejeren af Betty har fået Annabel i stedet for som hyggepony, da vi desværre havde fået  konstateret, at hun aldrig ville komme til at fungere som køre- eller ridepony igen.
 
Vi har også været så heldige at få Bådsgårds Baron og Bådsgårds Máki hjem igen. Den tidligere ejer har kørt lidt med de to røde vallakker, men i en alder af 87 år, blev det ikke til så meget mere. Nu er de kommet hjem igen, og vi har rigtig meget glæde af de 2 røde bamser som køreponyer.
 
Bådsgårds Baron og Bådsgårds Máki
17/10-2020 - Efterårs shetlænderstævne hos Stutteri Bådsgård
 
Efterårs Shetlænderstævne
Traditionen tro holder vi vores årlige Efterårs Shetlænderstævne lørdag i uge 42.
Se mere på stævnets egen side - tryk her 

Køreundervisning søndag den 16/8 + 13/9 + 11/10 2020

 
Der afholdes køreundervisning ved Jeppe Seeforff disse datoer. Send en besked eller ring, hvis du vil høre mere.
 
Undervisning ved Jeppe Seeforff

Aflysning af køreundervisning 29/3, 13/4 og 3/5

Grundet Coronasituationen er årets første 3 undervisingsdag desværre aflyst. Vi håber det bliver muligt at gennemfør den 12/7-2020 - men følger selvfølgelig myndighedernes udmelding.

 

Køreundervisning 2020

Igen i år er det lykkedes os at få Jeppe Seeforff til at komme her og undervise i kørsel med shetlandsponyer. Vi glæder os til nogle hyggelige træningsdag i løbet af året:

 
Du kan læse mere her: Køredundervisning 2020
 
Køreundervisning
Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk