Nyheder / 2022

2022

April 2022
 
Lidt positive er der dog. Unghingstene udvikler sig fint - de her er 1,5 - 2 år.
Så nu glæder vi os blot til forårets komme.
Unghingstene
Marts 2022
 
I går var en af de dage, som man IKKE syntes godt om som ponyejer og dyreven.
Vi måtte sige farvel til vores smukke Fuglsangs Fione, som under forrige og sidste drægtighed har været forfangen, til trods for hendes slanke foderstand. Desværre fik hun et dødfødt føl sidst og har efterfølgende ikke fungeret ok. Vi har forsøgt flere tiltag, men måtte i samråd med dyrlægen give hende fred i går.

Vi købte Fione da hun var kun 9 måneder gammel i 2010. I den tid vi har haft hende, har hun vundet mange røde sløjfer, været bedste 3 års shetlandsponyhoppe på Landsskuet og blev kåret i 1. kl. med 43 point. Men vi skulle jo have nået meget mere med hende! En lille trøst er, at hun fik et par skønne hoppeføl, som hun kan leve videre igennem. Men hvor vil hun blive savnet her hos os.

Vi måtte også sige farvel til vores gamle og altid trofaste staldkat Balder. Alderen havde indhentet ham. Vi gætter på at han blev omkring 17 år, han var en voksen kat, da vi hentede ham og han har været her i rigtig mange år. Tænker aldrig vi finder en kat som ham.
 
Fuglsangs Fione 2021
 
Fuglsangs Fione - 3 år
Februar 2022
 
Udover at vi har travlt med at rydde min mors hus, Så er min mors efterladte mops på 11 år flyttet ind sammen hos os sammen med de to mopsedamer vi havde i forvejen. Og det går fint - nu er der kun hundehår overalt!
Mopserne
Januar 2022
 
Men det skulle blive endnu værer den 11. januar blev vi kaldt på sygehuset hvor vi fik at vide at vores mor havde kræft i den ene lunge og at det havde spredt sig til leveren. 3 dage senene sov min mor ind.
 
Meget trist start på året den 7. januar 2022 mistede jeg min elskede Pedermindes Katarina, hun stod desværre ikke til at redde. Tænker aldrig jeg får en så finurlig og elsket kørepony igen.
Pedersmindes Katarina
Copyright - Stutteri Bådsgård v/ Mette Skov Johansen og Kjeld Birch Iversen | Lundøvej 137, Bådsgård, 7840 Højslev - Danmark | Tlf.: 3012 7724 | msj@os.dk